Mijn motto is dat meiden met de juiste begeleiding al vroeg ontdekken wie ze zijn en hoe ze met dat inzicht een waardevolle toevoeging aan de maatschappij kunnen leveren.

Mijn zoektocht
”In mijn groei van puber naar adolescent besloot ik, als onderdeel van de zoektocht naar mezelf, te gaan studeren. Dit besluit is deels geïnspireerd door verschillende rolmodellen in mijn leven en deels door het besef dat ik de juiste kwaliteiten tot mijn beschikking heb. Ik kon mezelf makkelijk identificeren met de rolmodellen in mijn leven. Omdat de overeenkomsten groter waren dan de verschillen, motiveerden zij mij om een omslag te maken in mijn manier van denken. Die verandering in gedachtegang noem ik: van kansarm naar kansrijk denken.”

Mijn openbaring
”Tegenwoordig realiseer ik me dat de kansarm denkende omgeving waarin ik ben opgegroeid mij als jonge vrouw erg onzeker maakte. Ik had een gebrek aan inzicht waardoor ik duurzame mogelijkheden niet herkende en optimaal benutte. Dit vertaalde zich in destructief gedrag dat mij vaak benadeelde. Op het moment dat ik dit inzicht begon te ontwikkelen merkte ik dat mijn netwerk groeide met inspirerende mensen die mij hielpen bewust te worden van mijn eigen kracht. Tijdens dit proces groeide mijn wens om me in te zetten voor meiden die door een identiteitsontwikkeling gaan.”

Mijn ambitie
”Als oprichter van Voici La Femme, ben ik een bruggenbouwer tussen de meiden en de faciliteiten die Voici La Femme hen biedt. Mijn passie is om de meiden te coachen hun stem te laten horen. Ik wil met VLF een veilige en creatieve community opbouwen waar meiden blij en vaardig worden tijdens hun ontwikkeling van puber naar jongvolwassene. Mijn doel is dat de meiden met juiste begeleiding vroeg tot het besef komen dat ze op een waardevolle manier zichzelf mogen zijn als toevoeging in de samenleving. Door ze te laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om een betere versie van zichzelf te zijn.”