Join our community

Neem vrijblijvend contact met ons op! 
VLF in jouw wijk

We gunnen ieder meisje de ruimte om zichzelf te ontdekken. Wil jij meiden in jouw wijk stimuleren hun meest authentieke zelf te zijn? Wij zetten graag een VLF programma in jouw wijk op. Voor een vrijblijvende spar sessie, vragen en aanvullende informatie kan je altijd contact met ons opnemen!

VLF lid worden

Ben je tussen de 12 en 19 jaar en op zoek naar inspiratie en connectie? Wordt dan gratis lid van onze VLF-community. Als VLF lid ontvang je een membership card die jou de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan al onze exclusieve activiteiten, trips en winacties. Meld je nu aan!

VLF coach worden

Is het jouw passie om meiden te inspireren en coachen? Wil jij meiden zien groeien in de beste versie van zichzelf en daar een actieve bijdrage aan leveren? VLF is constant op zoek naar gelijkgestemden! We gaan graag met je in gesprek over welke bijdragen en expertises je in huis hebt om ons team te versterken. Neem vooral contact met ons op. 

VLF stagiaire worden

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe gezichten om ons team te versterken. Van vrijwilligerswerk tot stages! Er is bij VLF veel ruimte voor eigen creativiteit in het vervullen van je functie. Wij stimuleren je volop om het beste uit je werk te halen en jezelf op professioneel gebied te ontwikkelen. We kijken uit naar je motivatie en gaan graag met je in gesprek!

VLF samenwerkingspartner worden

Gelooft jouw organisatie in de potentie van meiden? Wij zijn constant bezig om ons netwerk te vergroten en gaan graag samenwerkingen aan die in lijn zijn met onze doelen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! Neem voor een spar sessie of meer informatie contact met ons op!