Young women are pillars
of our community

Voici la Femme (VLF) is in 2015 opgericht door Dejaneira Hanley. Het begon bij de wens om de potentie van meiden te activeren. Ondertussen is VLF uitgegroeid tot een steeds hechtere community waar meiden zelf leren vorm te geven aan hun leven.

VLF gelooft in een open benaderingswijze waarbij samenwerking centraal staat. VLF breekt met een eigenzinnige aanpak het stoffige imago van jongeren werk, door de eigen kracht in meiden te activeren. Het doel is om de potentie die de meiden bezitten te ontdekken en hen stimuleren deze actief in te zetten voor zichzelf en hun omgeving. Dit doen we door middel van verschillende sociaal culturele activiteiten voor meiden tussen de 12 en 19 jaar. 

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Team Voici La Femme bestaat uit een mix van inspirerende vrouwen die elkaars talenten optimaal aanvullen. We zijn een hechte club jonge, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor de groei van mens en organisatie!

HET VERHAAL VAN DEJANEIRA

Oprichter

Ik wil met VLF aan een veilige en creatieve community bouwen waar meiden blij en vaardig worden tijdens hun ontpopping van puber naar jongvolwassene.

Event Organiser

Nina Zimmerman

”Ik ben het creatieve brein achter de workshops en evenementen die Voici La Femme organiseert. Als er een idee ontstaat zorg ik voor de juiste sfeer en let ik op de details om iedere workshop of event succesvol te maken.

Als jong meisje stond ik niet stil bij mijn sterke kwaliteiten. Mijn doel is om meisjes te helpen de beste versie van zichzelf te ontdekken en benutten.”

Coach

Mimi Rassuli

”Ik ben van mening dat wanneer wij jongeren beter begrijpen, wij hun beter kunnen stimuleren op persoonlijk, sociaal en maatschappelijk vlak. Het is mijn ambitie om in te spelen op de wensen en behoeften van de meiden om hun te helpen bloeien. Door middel van VLF wil ik meiden een plek bieden waar zij zich gehoord en gezien voelen.

Als coach wil ik de meiden daarnaast meegeven dat experimenteren en ontdekken belangrijk is voor hun ontwikkeling. Fouten maken en herpakken hoort bij ieder’s leerproces.”

Marketing&Communicatie

Xena Lo Ning Hing

”De eerste keer dat ik bij VLF binnenstapte, voelde ik mij warm verwelkomd. Er hing een fijne sfeer en ik voelde me al snel op mijn plek. Mijn doel is om die warmte en al het moois dat VLF doet zichtbaar te maken. Dit doe ik voor alle online- en offline uitingen van VLF.

Ik hoop vanuit mijn functie de meiden te motiveren het beste uit zichzelf te halen door ze te stimuleren en motiveren om in zichzelf te geloven en zich bewust te worden van hun eigen kracht.”